locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

Pelletketels als centrale verwarming

Enervro plaatst pelletketels voor particulieren en bedrijven bij zowel nieuwbouw als renovatie. Het is een milieuvriendelijk en efficiënt alternatief voor de klassieke verwarmingsbronnen.

Centrale verwarming op pellets

Met een CV-ketel op pellets heeft u dezelfde gebruiksvoordelen als centrale verwarming op gas, stookolie of elektriciteit. Maar in tegenstelling tot deze 3 laatste energiebronnen zijn pellets milieuvriendelijk, efficiënter en niet onderhevig aan prijsschommelingen. Want met een pelletketel bent u niet afhankelijk van energieleveranciers en/of de Staat.

Werking pelletketel

De werking van pelletketels is dezelfde als van pelletkachels. Pellets worden verbrand in een brandkorf waarna de vrijgekomen warmte word gebruikt als verwarming van uw radiatoren, vloerverwarming, kraanwater etc.

Nadelen pelletketel

Het enige nadeel van pelletketels is dat u een opslagruimte nodig heeft voor de pellets. Dat kan bijvoorbeeld in droge ongebruikte kruipkelders, op zolder of andere opslagvoorzieningen in de grond.

Pelletketel premie

Wilt u graag pelletketel subsidies? Dat kan! Omdat de premies voor pelletketels mogelijk veranderen, verwijzen wij u door naar de website van de Vlaams Overheid

Pelletketel prijs

De kostprijs van uw pelletketel varieert tussen de verschillende merken, types en kwaliteit. Omdat Enervro de juiste kwaliteit wilt garanderen werken we met pelletketel merken zoals Ökofen, Blue Burn en Viessmann. Neem contact op met ons voor meer info of een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw pelletketel.
Pelletketels
contact gegevens
Enervro bv
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - België
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.