locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

Houtkachels om te genieten

Een houtkachel heeft iets gezellig waar veel mensen van genieten. Met de opkomst van de pelletkachel is de houtkachel iets meer naar de achtergrond verdwenen maar verdwijnen zal deze niet snel. U kan enkele voorbeelden van houtkachels bekijken in onze showroom te Neerpelt (Limburg).

Houtkachel vs. pelletkachel

Vlambeeld

Het is bekend dat het vlammenspel van houtkachels mooier is dan die van pelletkachels. Alhoewel dit bij deze laatste steeds beter wordt, zal het moeilijk zijn de mooie natuurlijke vlammen van de houtkachel exact na te bootsen.

Design

Ook bij het design wint de houtkachel, u heeft een zeer brede keuze uit verschillende stijlen en afmetingen. Daardoor vindt u snel een houtkachel die volledig naar wens is.

Gebruiksgemak

De houtkachel is op dat vlak meer ambachtelijk. Zeker als je ervoor kiest om het hout zelf te klieven en te stockeren. Je moet een houtkachel in ieder geval zelf vullen met hout of briketten om het vuur brandende te houden. Dit gebeurt bij een pelletkachel volautomatisch. Aan de andere kant bestaan er ook houtkachels met automatische ontsteking en -luchtregeling. Deze zijn klaar voor de 2020 EPB-norm en creëren voor een hoger gebruiksgemak dan de klassieke houtkachel.

Rendement

De houtkachel evenaart de pelletkachel tot ±90%. Maar is dat minimale verschil belangrijk voor u?
Houtkachels van nordic fire

Houtkachel CV

Kan uw centrale verwarming profiteren van uw houtkachel?
Enervro biedt houtkachels aan die u tussen uw CV kunt plaatsen. Door te profiteren van warmte die anders toch maar verdwijnt, verhoogt u automatisch het rendement van uw houtkachel.

Houtkachel laten plaatsen

Enervro verkoopt en plaatst houtkachels van Nordic Fire en Rika.

Rika houtkachel

Een Oostenrijkse fabrikant met jaren ervaring in het maken van houtkachels. Naast een tijdloos design en een continue technische ontwikkeling garanderen zij steeds de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Hergom houtkachel

Deze fabrikant produceert klassieke en houtkachels volledig uit gietijzer van de hoogste kwaliteit en zijn gegoten in kunstzinnige modellen.

Nordic Fire houtkachel

Nordic Fire is een fabrikant uit Nederland die bekend staat om hun jarenlange ervaring, schone verbranding en hoog rendement.
De kostprijs van uw pelletketel varieert tussen de verschillende merken, types en kwaliteit. Omdat Enervro de juiste kwaliteit wilt garanderen werken we met pelletketel merken zoals Ökofen, Blue Burn en Viessmann. Neem contact op met ons voor meer info of een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw pelletketel.
contact gegevens
Enervro bv
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - België
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.