locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

Gasketels, de compacte oplossing

Een gasketel is simpelweg een verwarmingsketel met als energiebron gas. Je hebt geen reservoir nodig en er is bijna geen omkijken naar. Dat maakt het voor veel mensen een ideale warmtebron. Tegenwoordig zijn veel klassieke gasketels vervangen door gascondensatieketels omwille van het flink verhoogde rendement. Aangezien uw sanitair, radiatoren of eventuele vloerverwarming mogelijk hierop zijn aangesloten, kan dit een flinke kostenbeperking opleveren.

Waarom kiezen voor een gascondensatieketel

Condenserende gaswandketels of gascondensatieketels zijn de nieuwe standaard. Deze recupereren de warmte van de rookgassen om deze opnieuw over te dragen aan het verwarmingssysteem. Dit gebeurt dankzij de condensatietechniek waarmee men de rookgassen laat afkoelen. Hierdoor verhoogt men het rendement want bij een klassiek gasketel gaat deze warmte verloren. Daarom kiezen veel mensen er voor om deze te vervangen door een nieuwe gascondensatieketel of hun nieuwbouw er meteen mee uit te rusten.

Onderhoud van gasketels

Dankzij een goed afgestelde gasketel verbruikt u minder energie, stoot u minder CO2 uit en bent u zeker van de veiligheid.
Gasketels hebben maar 1 keer om de 2 jaar een onderhoud nodig, dit is zelfs wettelijk verplicht. Hierbij reinigt Enervro uw gasketel en stelt eventueel de brander opnieuw in. Daarnaast voeren we een aantal wettelijke metingen uit en kijken we naar de uitstoot. Daarna krijgt u een reinigings- en verbrandingsattest.

Welke merken?

Enervro onderhoud meerdere merken van gasketels. Als wij nieuwe gasketels plaatsen is dit meestal Viessmann omdat wij 100% achter dit kwalitatief merk staan.

Totale installatie

Heeft u grote plannen om te renoveren of te bouwen? Enervro maakt een volledige offerte op maat voor uw centrale verwarming, vloerwarming, radiatoren, sanitair, .. Indien nodig laten wij hierbij een studiebureau een studie van uw huis maken i.v.m. warmteverlies, legplan etc.
Wilt u graag meer informatie over het onderhoud of installatie van uw gasketel? Neem dan nu contact met ons op.
contact gegevens
Enervro bv
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - Belgiƫ
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.