locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

Airco in huis of kantoor

Is het tijdens de zomermaanden onaangenaam warm in uw woning of kantoor? Dan biedt de installatie van een airconditioning de juiste uitkomst. Voor 1 kleine ruimte kan een mobiele airco een tijdelijk oplossing bieden maar hierbij moet de warme lucht nog altijd worden afgevoerd met een slang, niet altijd praktisch. Dat is een van de redenen dat er vaker wordt gekozen voor een splitunit. Hierbij wordt er 1 toestel (unit) buiten en 1 of meerdere toestellen (units) binnen geplaatst voor een constante temperatuur. Enervro installeert airconditioning bij zowel particulieren als bedrijven.

Verschil tussen airco en warmtepomp

De hedendaagse airconditionings zijn praktisch synoniemen voor een lucht-lucht warmtepomp. Ze hebben allebei dezelfde werking en mogelijkheid om zowel koude als warme lucht in de ruimte te blazen. U kan zowel bij de airco’s als de warmtepompen simpelweg uw gewenste temperatuur instellen waarna het systeem deze aanhoudt met de ventilator. Daardoor is er eigenlijk geen verschil meer tussen het systeem van een warmtepomp of airconditioning.

Airco onderhoud

Om het maximale rendement van uw geïnstalleerde airco te garanderen, is een tijdig onderhoud belangrijk. Naast het verhoogde rendement en de verlengde levensduur voorkomt het ook schimmel- en bacterievorming in de airco. Enervro voorziet voor al hun airco installaties een jaarlijks onderhoud waar u beroep op kan doen.

Airco installatie

Bent u op zoek naar airconditioning prijzen inclusief montage? Als airco installateur plaatst Enervro zowel monosplit- als multisplitsystemen. Bij mono heeft u 1 buitenunit en 1 binnenunit, bij een multisplit is er 1 buitenunit en meerdere binnenunits. De prijs voor airconditioning is afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Wij adviseren u graag bij de juiste keuze en stellen een vrijblijvende offerte op. Neem hiervoor contact met ons op
contact gegevens
Enervro bv
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - België
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.